AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi yumurtası toplamak

Kahve falında hindi yumurtası toplamak

Kahve falında hindi yumurtası toplamak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hindi yumurta görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurtası görmek yeni bir iş bulacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında hindi ve yumurtasını görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Kahve falında hindistan cevizi toplamak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük yumurta toplamak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tarlada yumurta toplamak planlı ve programlı davranacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir