AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikli et görmek

Kahve falında kemikli et görmek

Kahve falında kemikli et görmek rakiplerini yeneceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli et gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kemikten et sıyırmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine inanılır.

Kahve falında kemiksiz et görmek yeni projelere atılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında etli kemik görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir