AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikli et yemek

Kahve falında kemikli et yemek

Kahve falında kemikli et yemek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında kemikli et yemek gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Kahve falında kemikli et yemek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemikli et kaynatmak dinç kalacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak adım atarken çok zorlanacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kemikli et pişirmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında etli kemik görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir