AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kemikli et görmek

Kahve falında çiğ kemikli et görmek

Kahve falında çiğ kemikli et görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, elinin döneceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kemikli et gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak ele güne muhtaç olacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etsiz kemik görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kemikli et görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek parasız günler geçireceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, dinde tartışmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir