AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikli kuzu eti görmek

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kemikli kuzu eti gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu kemiği görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet eder.

Kahve falında etli kemik görmek ortaklıkların bozulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kemikli et görmek varını yoğunu kaybedeceğine, unvan sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kemikli et kaynatmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, her geçen gün sorunların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemikli et yemek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Kahve falında et ve kemik görmek zor günlerin biteceğine, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir