AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikli pişmiş et görmek

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, güzel işler yapacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kemikli pişmiş et gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kemik görmek gönlünce harcama yapmasına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalettir.

Kahve falında etli kemik görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında et kemik görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işarettir.

Kahve falında eti kemikten ayırmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, engel tanımayan biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir