AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, geçim derdi çekeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, korkularının üzerine gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine dokunamamak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında dokunmuş halı görmek dertlerinin günden güne artacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dokuz doğurmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saatin dokuz olduğunu görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir