AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Nostaljik anlar yaşayabilir veya duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki aylık hamile olmak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında beş aylık hamile olduğunu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yedi aylık hamile olduğunu görmek eski enerjisini bulacağına, aksiliklerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında iki aylık hamile olduğunu görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört aylık hamile olduğunu görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç aylık hamile olduğunu görmek böyle işlere kalkışacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bir aylık hamile olduğunu görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir