AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokuz doğurmak

Kahve falında dokuz doğurmak

Kahve falında dokuz doğurmak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Kahve falında dokuz doğurmak gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında dokuz doğurmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında dokuz sayısı görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında birine dokunamamak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dokuz rakamı görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında saatin dokuz olduğunu görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dokunan halı görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet eder.

Kahve falında dokunmayı hissetmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir