AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine dokunamamak

Kahve falında sevdiğine dokunamamak

Kahve falında sevdiğine dokunamamak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dokunamamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine dokunamamak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dokunan halı görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, önemli kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında birine dokunamamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dokuz doğurmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dokunmayı hissetmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında dokuz rakamı görmek zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dokunmuş halı görmek üzüntülerin sevince döneceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir