AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye dokunamamak

Kahve falında sevgiliye dokunamamak

Kahve falında sevgiliye dokunamamak çok büyük zorluklar çekeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işinde çok ilerleyeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine dokunamamak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dokuz sayısını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet eder.

Kahve falında dokunmayı hissetmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek mutluluktan havalara uçulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine dokunamamak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dokunmuş halı görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir