AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunmuş halı görmek

Kahve falında dokunmuş halı görmek

Kahve falında dokunmuş halı görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işarettir.

Kahve falında dokunmuş halı gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında dokunmuş halı görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında dokunan halı görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birine dokunamamak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında dokuz doğurmak yeni mallara kavuşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dokuz sayısını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir