AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet eder.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dokuz rakamı görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına tabir olunur.

Kahve falında dokunan halı görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dokunmuş halı görmek huzurunun bozulacağına, onları rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dokunamamak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir