AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin dokuz olduğunu görmek

Kahve falında saatin dokuz olduğunu görmek

Kahve falında saatin dokuz olduğunu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saatin dokuz olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Kahve falında saatin dokuz olduğunu görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dokuz sayısını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kazancının hiç azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dokuz sayısı görmek malının artmasına, bereketlenmesine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dokuz rakamı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında dokunmayı hissetmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir