AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye taş atmak

Kahve falında anneye taş atmak

Kahve falında anneye taş atmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında anneye taş atmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında anneye taş atmak saygınlık göreceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza taş atmak maddi açıdan dibe vurulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten taş atmak fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında balığa taş atmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanlara taş atmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse taş atmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete taş atmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayıya taş atmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir