AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa taş atmak

Kahve falında balığa taş atmak

Kahve falında balığa taş atmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında balığa taş atmak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Kahve falında balıklara taş atmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balığa taş atmak ahlakından vazgeçmeyeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Kahve falında çocuğa taş atmak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında akarsuya taş atmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye taş atmak kafa dinleyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük taş atmak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına taş atmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşe taş atmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir