AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanlara taş atmak

Kahve falında insanlara taş atmak

Kahve falında insanlara taş atmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayırlı ve güzel olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanlara taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında insana taş atmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya alamet eder.

Kahve falında bir insana taş atmak başarının adım adım yaklaşacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında insanlara taş atmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalettir.

Kahve falında balıklara taş atmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine taş atmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere taş atmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında otobüse taş atmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek taş atmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir