AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten taş atmak

Kahve falında yüksekten taş atmak

Kahve falında yüksekten taş atmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, geri planda kalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten taş atmak gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında yüksekten taş atmak borçlarının kapacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında yüksekten kedi atmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten kendini atmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yüksekten atmak küslükleri bitireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yüksek yerden atmak maddi anlamda zayıflayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yüksekten atmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir