AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete taş atmak

Kahve falında tuvalete taş atmak

Kahve falında tuvalete taş atmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalettir.

Kahve falında tuvalete taş atmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Kahve falında tuvalete taş atmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında ekmeği tuvalete atmak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete çöp atmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete çamaşır atmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete yiyecek atmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete para atmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı tuvalete atmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete ekmek atmak yaşanan maddi problemlerin artacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir