AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıya taş atmak

Kahve falında ayıya taş atmak

Kahve falında ayıya taş atmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ayıya taş atmak gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında ayıya taş atmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına işaret eder.

Kahve falında uçuruma taş atmak dönmeyen şansın artık döneceğine, kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya taş atmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kafaya taş atmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş atmak gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareye taş atmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında domuza taş atmak maddi güç sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük taş atmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir