AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse taş atmak

Kahve falında otobüse taş atmak

Kahve falında otobüse taş atmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, başarıların devamlı olacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüse taş atmak gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Kahve falında otobüse taş atmak daha geniş rızık elde edeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsle takla atmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine işaret eder.

Kahve falında dereye taş atmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğa taş atmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pencereye taş atmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında göle taş atmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında uçuruma taş atmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında bir yere taş atmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir