AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza taş atmak

Kahve falında havuza taş atmak

Kahve falında havuza taş atmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, birlikte kâh ağlayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hep dua edeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında havuza taş atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Kahve falında havuza taş atmak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini havuza atmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Kahve falında havuzda takla atmak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında havuza balık atmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında havuza para atmak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya inanılır.

Kahve falında havuzun içinde taş görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde taş görmek inancının eksileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir