AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar yemek

Kahve falında esrar yemek

Kahve falında esrar yemek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esrar yemek gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında esrar yemek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarılmış esrar görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esrar kullanmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esrar çekmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esrar satın almak sıkıntılara neden olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında esrar ekmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar otu görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir