AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar kullanmak

Kahve falında esrar kullanmak

Kahve falında esrar kullanmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında esrar kullanmak gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Kahve falında esrar kullanmak muradının gerçekleşeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esrar görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar çalmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında esrar çekmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine alamet eder.

Kahve falında esrar yemek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ot esrar görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar satmak kişinin hayırlı yollara gireceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esrar ekmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir