AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar otu görmek

Kahve falında esrar otu görmek

Kahve falında esrar otu görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine yorulur.

Kahve falında esrar otu gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Kahve falında esrar otu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında esrar içen görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında esrar tarlası görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında esrar yemek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar sarmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir