AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar satın almak

Kahve falında esrar satın almak

Kahve falında esrar satın almak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hastalıklarının azalacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, iş hayatında zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında esrar satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Kahve falında esrar satın almak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında esrar içen görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, unvan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek güzel bir hayat geçireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar tarlası görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında esrar çalmak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sarılmış esrar görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir