AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılmış esrar görmek

Kahve falında sarılmış esrar görmek

Kahve falında sarılmış esrar görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sevdiklerini de koruyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında sarılmış esrar gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sarılmış esrar görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Kahve falında esrar saklamak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında esrar ekmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında esrar tohumu görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında esrar kullanmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret eder.

Kahve falında esrar içmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir