AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot esrar görmek

Kahve falında ot esrar görmek

Kahve falında ot esrar görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, mallarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ot esrar gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Kahve falında ot esrar görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esrar otu görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar bulmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esrar tohumu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işarettir.

Kahve falında esrar kullanmak rızkın günden güne genişleyeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında esrar görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar içmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir