AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar ekmek

Kahve falında esrar ekmek

Kahve falında esrar ekmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Kahve falında esrar ekmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında esrar ekmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında esrar içeni görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar saklamak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar satmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar otu görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esrar tohumu görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar çekmek işi ile gündeme geleceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir