AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar çekmek

Kahve falında esrar çekmek

Kahve falında esrar çekmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esrar çekmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın veya bazı işlerinizin ortaya çıkan yeni bilgilere ya da gelişmelere göre yenilenmesi gerekebilir.

Kahve falında esrar çekmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar bulmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar saklamak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esrar yemek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, bununla yüceleceğine yorulur.

Kahve falında esrar sarmak çarelere kavuşacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar tarlası görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir