AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar tohumu görmek

Kahve falında esrar tohumu görmek

Kahve falında esrar tohumu görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işarettir.

Kahve falında esrar tohumu gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Kahve falında esrar tohumu görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında esrar yemek ele geçen parada artış olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Kahve falında esrar içeni görmek kazancının günden güne artacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına delalet eder.

Kahve falında ot esrar görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında esrar saklamak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalet eder.

Kahve falında esrar çekmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında esrar çalmak her şeyin yenileceğine, çocuklarının fazla olacağına işarettir.

Kahve falında esrar yetiştirmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir