AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar çalmak

Kahve falında esrar çalmak

Kahve falında esrar çalmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, gücünün azalacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında esrar çalmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında esrar çalmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esrar sarmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz esrar görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında esrar kullanmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında esrar görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında esrar otu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek kafasını toparlayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir