AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar saklamak

Kahve falında esrar saklamak

Kahve falında esrar saklamak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar saklamak gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında esrar saklamak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esrar kullanmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında esrar satın almak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine yorulur.

Kahve falında polise esrar yakalatmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında esrar çekmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, başarısının artacağına yorulur.

Kahve falında esrar sarmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında esrar yetiştirmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar çalmak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir