AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar yetiştirmek

Kahve falında esrar yetiştirmek

Kahve falında esrar yetiştirmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, güç kaybedeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar yetiştirmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Kahve falında esrar yetiştirmek zorluk ve zahmete düşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında esrar bulmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ot esrar görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esrar sarmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında esrar saklamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında esrar görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında esrar ekmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar satın almak evini ve ailesini unutacağına, hatalı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir