AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar içeni görmek

Kahve falında esrar içeni görmek

Kahve falında esrar içeni görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, aylık gelirinin artacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esrar içeni gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar içen görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esrar içeni görmek kötü gününü de paylaşacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaşama isteğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında esrar görmek kendisine olan güvenin artacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında esrar tarlası görmek feraha ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Kahve falında esrar çalmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir