AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar satmak

Kahve falında esrar satmak

Kahve falında esrar satmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esrar satmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında esrar satmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar kullanmak istediği başarıya kavuşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, işlerinin çok açılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında esrar satın almak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarılmış esrar görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında esrar içen görmek çok zor durumlara düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir