AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Kahve falında esrar içeni görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek kendisiyle övüneceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında esrar içen görmek insanlara küsüleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek üzüleceğine ve kırılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esrar görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esrar yemek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polise esrar yakalatmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, yolculuğa çıkmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir