AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin esrar içtiğini gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Kahve falında esrar içen görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar içeni görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, dirliğin bozulabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında esrar bulmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar içmek bir hastalıktan kurtulunacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında esrar otu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir