AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında esrar içeni görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına inanılır.

Kahve falında esrar içen görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, ufkunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek köşeye sıkıştıracağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında esrar tohumu görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında esrar yetiştirmek sevgi dolu haberler alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında sarılmış esrar görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir