AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar içen görmek

Kahve falında esrar içen görmek

Kahve falında esrar içen görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında esrar içen gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında birinin esrar içtiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında esrar içen görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esrar içeni görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında esrar görmek ömür boyu başarılı olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında esrar yetiştirmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir