AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar tarlası görmek

Kahve falında esrar tarlası görmek

Kahve falında esrar tarlası görmek güzel günler için yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında esrar tarlası gördüyseniz:

  • Düelloya hazır değilseniz, uzak durmalısınız.

Kahve falında esrar tarlası görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin esrar içtiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar içmek güzel ve önemli işler yapacağına, eşlerin boşanacağına yorulur.

Kahve falında esrar görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar çalmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında esrar sarmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında esrar içeni görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir