AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar sarmak

Kahve falında esrar sarmak

Kahve falında esrar sarmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, nahoş sözler işiteceğine, onunla yeniden kavuşacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, onlara hocalık edeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar sarmak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında esrar sarmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine inanılır.

Kahve falında esrar satmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işarettir.

Kahve falında toz esrar görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında esrar saklamak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esrar içmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında polise esrar yakalatmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ot esrar görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında sarılmış esrar görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir