AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise esrar yakalatmak

Kahve falında polise esrar yakalatmak

Kahve falında polise esrar yakalatmak adım atarken çok zorlanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet eder.

Kahve falında polise esrar yakalatmak gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında polise esrar yakalatmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında esrar tarlası görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının esrar içtiğini görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar çalmak muradın gerçekleşeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esrar ekmek hak yolundan uzaklaşacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek kırgınlıkların geçeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında esrar kullanmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında esrar içeni görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir