AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz esrar görmek

Kahve falında toz esrar görmek

Kahve falında toz esrar görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toz esrar gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında toz esrar görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında esrar otu görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işarettir.

Kahve falında esrar sarmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalettir.

Kahve falında polise esrar yakalatmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında esrar tohumu görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret eder.

Kahve falında sarılmış esrar görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında esrar ekmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında esrar çekmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir