AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar içmek

Kahve falında esrar içmek

Kahve falında esrar içmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, verdiği sözleri tutacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında esrar içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında esrar içmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sarılmış esrar görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yol alacağına delalettir.

Kahve falında esrar içeni görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ot esrar görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında esrar otu görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esrar satın almak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esrar tohumu görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında esrar içen görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir