AnaSayfa / Genel / Kahve falında esrar bulmak

Kahve falında esrar bulmak

Kahve falında esrar bulmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, o masumların bedduasını alacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında esrar bulmak gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında esrar bulmak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, daha güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında esrar satmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında ot esrar görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar içen görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında esrar çalmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında esrar sarmak haksızlıklara da karşı geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında esrar çekmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esrar tarlası görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir