AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşle telefonda konuşmak

Kahve falında eşle telefonda konuşmak

Kahve falında eşle telefonda konuşmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, işlerdeki verimin artacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında eşle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında eşiyle telefonda konuşmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşle telefonda konuşmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında eşle telefonda konuşmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birisiyle telefonda konuşmak ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biriyle telefonla konuşmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir