AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin biriyle telefonla konuşmak

Kahve falında sevdiğin biriyle telefonla konuşmak

Kahve falında sevdiğin biriyle telefonla konuşmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızla telefonda konuşmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği insanla telefonda konuşmak çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, edilen duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle telefonda konuşmak makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuşmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak daha çok dünya malı edineceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir