AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölen birisiyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölen birisiyle telefonda konuşmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak rahatının her zaman yerinde olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak nahoş sözler işiteceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına yorulur.

Kahve falında kardeşiyle telefonda konuşmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine inanılır.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle telefonda konuşmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir