AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratan kişiler ya da otorite konumundaki kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen babayla telefonda konuşmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla telefonda konuşmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasıyla telefonda konuşmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak akıl vereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak yapılan işte çok zarar edileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya tabir olunur.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak borçların kısa sürede ödeneceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir